top of page

peter vesth
&
kristian rusbjerg

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.


I dag turnerer Peter Vesth landet tyndt med sin nye makker Kristian Rusbjerg, som med sin harmonika har formået at sætte harmonikaen på det musikalske landkort.

Kristian har igennem de sidste 15 år spillet med utallige forskellige musikere og rørt mange forskellige genre lige fra folkemusik og viser til Jazz og argentinsk tango til tyroler- og rockmusik. De mange genre og medmusikanter har skabt noget af en musikalsk rejse både på scenen og i indspilnings studier.

I dag spiller han med i omkring 15 forskellige grupper/bands og har indspillet adskillige CD’er og medvirket på endnu flere som studiemusiker eller gæstesolist og har da også både guld og platin plader hængende

derhjemme for sine udgivelser.

Kom på Lille Dallas til en forrygende vise eftermiddag kl. 14.00 til Kaffe og kage.
Pris i alt med koncert 250,- kr,

Billetsalg tlf.51212607
bottom of page