top of page
bo young 3.jpg

Bo

Young

Dansktop Søndag d. 29. september 2019

kl. 14.00 inkl. stort kaffe & kagebord

Bo startede med at synge 60’er musik og gik derefter over til dansktop, hvor han toppede på en 4. plads.

Under en tur til Nashville med sin far i 1989, fik han øjnene op for countrymusikken.
Han købte en stak CD’er som han tog med til Danmark. Dem lyttede han til fra morgen til aften, til stor "fornøjelse" for familien.

For ca. 10 år siden lykkedes det så endelig at samle en håndfuld musikere, som i samme grad brændte for country’en. Det blev til bandet "Young, Black & Silver" (hvor "Lillebror" Henning er bassist) som i 2005 udgav CD'en
"Daddy Frank".

På det tidspunkt var det et år siden Bo og hele Danmark havde mistet Jodle Birge. Jodle Birges store ønske havde længe være, at indspille en sang sammen Bo. Det nåede de desværre ikke, men i studiet lykkedes det, at få Bo og Birge til at synge sammen på titelnummeret "Daddy Frank".

Som Bo siger: "Det var lidt hårdt at stå og høre min fars stemme i hovedtelefonerne og samtidig skulle synge sammen med ham". CD'en lå på diverse country-hitlister rundt omkring i verden i mere end ET ÅR
I lang tid har mange opfordret Bo til at synge faderens sange, men det er først nu han har følt sig helt klar til det. Det resulterede i første omgang i masse jobs rundt i landet med den trofaste partner i duoen "Bo Young og Lillebror", Henning Andersen, og siden i CD'en "Jeg Folder Mine Hænder". CD'en består af kendte og mindre kendte af Jodle Birges store repertoire. Bo lover, at dette ikke bliver den sidste CD. "Men næste gang bliver det en blanding af nye og gamle numre", lover han.

IMG_6391_edited.jpg
bottom of page