top of page

søn. 05. nov.

|

Lille Dallas

JOHNNY HANSEN & Country Friends - Må opleves på Lille Dallas

Kom helt tæt på Johnny Hansen og hans Country Friends. Pris inkl. lækkert ta' selv bord med 3 slags kød 575,- kr. Billetsalg tlf. 51212607

JOHNNY HANSEN & Country Friends - Må opleves på Lille Dallas
JOHNNY HANSEN & Country Friends - Må opleves på Lille Dallas

Tid og sted

05. nov. 2023, 18.00 – 22.00

Lille Dallas, Hodsagervej 57, 7490 Aulum, Danmark

Om eventet

Mød forsangeren fra Danmarks populæreste danseorkester “Kandis” i countrybandet Johnny Hansen & Country Friends.

Johnny Hansen har en stor kærlighed til countrymusikken og fortsætter som sanger og guitarist med at udvikle solokarrieren. Indtil videre har Johnny Hansen udgivet to soloalbums med berømte country klassikere. Begge albums er indspillet i Nashville med nogle af de dygtigste countrymusikere derfra. Nu tager bandet Johnny Hansen & Country Friends rundt i hele Danmark og præsenterer alle sangene fra disse to albums for publikum. 

For Johnny Hansen har country musikkens sjæl og nærvær en helt særlig plads i hans hjerte som er blevet stærkere nu end nogensinde før. På trods af en travl koncertkalender med bandet “kandis”, indspilninger af nye albums og flere bogudgivelser med Kandis, så har frontfiguren i Danmarks populæreste danseorkester også fundet tid til at udgive to solo country albums “My Favorite Country Songs 1 & 2”.

Johnny Hansen optræder både som solist men også som duo med guitaristen Jens Varmløse samt den seneste nye konstellation, orkestret Country Friends. Johnny Hansen er blandt andet kendt for at have lavet en udsolgt TV koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center og mange andre udsolgte koncerter i diverse kulturhuse, spillesteder og open air koncerter. Alle steder har vist sig at være en kæmpe succes med stående applaus efter hver koncert.

Med Johnny Hansen & Country Friends er du sikker på at din aften bliver en kæmpe succes med fuld knald på!

Del dette event

IMG_6391_edited.jpg
bottom of page