top of page

tirs. 12. sep.

|

Lille Dallas

Jonas Mogensen ,,TRUMMERUM''

KÆMPE SHOW 2 AFTENER I TRÆK. JONAS MOGENSEN TESTER SHOWET ,,TRUMMERUM'' 2023 PÅ LILLE DALLAS PRIS KUN 200,-KR. RING VEDR. BILLETTER TLF. 51212607

Jonas Mogensen ,,TRUMMERUM''
Jonas Mogensen ,,TRUMMERUM''

Tid og sted

12. sep. 2023, 20.00 – 22.00

Lille Dallas , Hodsagervej 57, 7490 Aulum, Danmark

Om eventet

Jonas siger selv om showet:

“Efter Minkavlerne og andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg trænger til at komme ud og lave en masse stand-up. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå.

Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner – selvom jeg ikke rigtig gider.

Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skide sjovt”.

Kom og grin med når Jonas Mogensen indtager landets scener med sin underspillet og fantasifulde stil. Standup skal opleves live! Billetsalg tlf. 51212607 Pris 250,- kr.

Del dette event

IMG_6391_edited.jpg
bottom of page