top of page

ons. 27. sep.

|

Lille Dallas

Kaya Brüel & Ole Kibsgaard 30 års Jubilæumsshow

En uforglemmelig aften med Kaya Brüel & Ole Kibsgaard inkl. middag. Pris 550,- kr. Billetsalg tlf. 51212607

Kaya Brüel & Ole Kibsgaard 30 års Jubilæumsshow
Kaya Brüel & Ole Kibsgaard 30 års Jubilæumsshow

Tid og sted

27. sep. 2023, 18.00 – 22.00

Lille Dallas , Hodsagervej 57, 7490 Aulum, Danmark

Om eventet

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard udsender 30 års jubilæumsalbum til efteråret og tager på turne i efteråret 2023 og i januar, februar og marts 2024.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har dannet musikalsk makkerpar i en lang år række, og har som duo op til flere udgivelser og koncerter bag sig. De blev rystet ekstra godt sammen som værter på “Morgensang med Kaya og Ole” på DR. I Oktober 2021 udgav de albummet "Sange Vi Synger”.

Nu kan du opleve duoen live, hvor de med deres særlige nærvær og humor tager publikum med, på en musikalsk rejse gennem nogle af tidens bedste sange.

Der er lagt op til både fællesang og til at nyde duoens smukke fortolkninger af nogle af deres favoritter.

STEMNINGSFULD KONCERT

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Oplev vokal og guitar i særklasse med en stemningsfuld og alsidig koncert, når det musikalske makkerpar fortolker sange der har haft særlig betydning, inspireret eller rørt dem. Jazzede versioner med nuancer af country og pop, i en bred vifte af smukke sange. Nyd Kaya’s bløde og stærke stemme i fin forening med Ole’s forrygende guitarspil, og duoens flotte harmonier og duetter.

En hel speciel aften med hygge, god musik og lækkert ta' selv bord, hvor kokken skærer for med 3 slags kød. Spis hvad du kan. Pris koncert og middag 550,- kr. Billetsalg tlf. 51212607

Del dette event

bottom of page