top of page

tirs. 23. jan.

|

Lille Dallas

TORBEN CHRIS GALning 2024 Testshow på Lille Dallas

Skingrende og hylende morsomme Torben Chris starter på Lille Dallas inden hans store turne' rundt i landet. Skynd jer - begrænset billetter.... Billetsalg tlf. 51212607

TORBEN CHRIS GALning 2024 Testshow på Lille Dallas
TORBEN CHRIS GALning 2024 Testshow på Lille Dallas

Tid og sted

23. jan. 2024, 20.00 – 21.00

Lille Dallas, Hodsagervej 57, 7490 Aulum, Danmark

Om eventet

Testshow 2024 på Lille Dallas. Billetsalg tlf. 51212607. Kun 120 billetter pris 200,- kr. - så ring NU....

Igennem sine 20 år i dansk comedy har Torben Chris bevist, at han hører til blandt toppen af hårdtslående komikere i Danmark, og med det nye oneman-show “GALning” bliver denne placering banket fast med syvtommersøm. 

Når den 45-årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal nøjes med at dø af grin eller tilslutte sig Torbens revolution henimod en bedre og sjovere verden.

Logik har altid været hjørnestenen i Torben Chris’ humor, og den er også omdrejningspunktet for dette oneman-show. Men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logisk argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnaven og lettere vanvittig. Derfor har showet selvfølgelig fået den passende titel “GALning”. 

Du kender Torben Chris’ logiske humor fra showet “Jydelogik”, ZULU-programserien “Giver Det Mening ifølge Torben Chris”, Jysk For Begyndere, samt et utal af temalørdage, hvor Torben har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden. Som Torben Chris selv siger det: “Jeg gør jo bare grin med ting, der er til grin, og hvis folk ikke kan lide at være til grin, ja, så må de lade være med at være så dumme at høre på”. 

Med showet GALning bliver hele undskyld-kulturen og samfundet, der tager hensyn til følelser, ikke blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde.

Én ting står i hvert fald fast med dette show - Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine jokes.

Del dette event

IMG_6391_edited.jpg
bottom of page