top of page

søn. 28. jan.

|

LILLE DALLAS

UDSOLGT! JOHN MOGENSEN LIVE 2024

KOM OG OPLEV EN AUTENTISK EFTERMIDDAG MED DE KENDTE SANGE FRA JOHN MOGENSEN. PRIS INKL. KAFFE, BOLLE OG KAGE KUN 250,- KR. BILLETSALG TLF 51212607

UDSOLGT!  JOHN MOGENSEN LIVE 2024
UDSOLGT!  JOHN MOGENSEN LIVE 2024

Tid og sted

28. jan. 2024, 14.00 – 17.00

LILLE DALLAS, Hodsagervej 57, 7490 Aulum, Danmark

Om eventet

Gå ikke glip af denne fantastiske eftermiddag på Lille Dallas, med de mest kendte hits fra John Mogensen.

Sidste år var koncerten total udsolgt, så skynd jer at bestille billetter på tlf. 51212607. Pris inkl. kaffe, boller og kage 250,- kr.

DANMARKS JORD behøver ikke være kedelig at opholde sig på! 

Kender du det, at man sidder TO MENNESKER PÅ  EN STRAND, føler sig NEDE I MØJET, og gerne vil have  lidt FUT I FEJEMØJET, eller man SIDDER PÅ ET  VÆRTSHUS, og tænker DER ER NOGET GALT I DANMARK? Man kender NINA, KÆRE NINA og måske også ERIK OLUF  ANDERSEN, men føler alligevel, at man nærmest bor  i ENSOMHEDENSGADE NR. 9. Man ved, at LIVET ER KORT og i morgen kan man tænke på  MANDAG MORGEN BLUES, men vil egentlig hellere ringe  til jobbet og sige ”DU SER MIG NÅR JEG KOMMER”,  mens man håber på, at en eller anden vil ringe og sige  ”KOM KOM TIL KLONDIKE”. SÅ LÆNGE JEG LEVER vil jeg finde DEN GAMLE VIOLIN  frem og så vil MIG OG MARGRETHE og SKIBSHUNDEN,  ringe efter JohnMogensenLive, – så er der garanti for  god stemning og masser af ”syng med” muligheder.

Vi ses på Lille Dallas i Hodsager :-)

Del dette event

IMG_6391_edited.jpg
bottom of page