top of page
jOHNNY HANSEN.jpg
bJØRN_hANSEN.jpg
jOHNNY HANSEN.jpg

FAR & SØN  Johnny og Bjørn Hansen KOMMER OG GIVER KONCERT PÅ LILLE DALLAS SØNDAG D. 28 APRIL KL. 13.30.
 

Koncert inkl sønderjysk kaffebord med fri kaffe og te pris kun KUN 199,- KR.

Der bliver rift om billetterne - så ring allerede nu og bestil på tlf. 51212607
  eller send en e-mail til info@lilledallas.dk
      
TILMELDING ER BINDENDE OG DER BETALES VED DØREN


Far og Søn - Bjørn og Johnny er både sammen og hver for sig blevet til en institution og et positivt begreb indenfor showbizz, som aldrig tidligere er set lignende herhjemme.

Bjørn Hansen er jo som bekendt kapelmester i sit eget band BJØRN & OKAY, som i over 30 år har været blandt de populæreste dansktop orkestre herhjemme med et hav af pladeudgivelser bag sig og et kæmpestort trofast publikum, som har fuldt de fire musikalske herrer år efter år ved et utal af totalt udsolgte arrangementer over det ganske land.

Johnny Hansen, som er kapelmester for sit band KANDIS, er godt på vej til at gøre sin far kunststykket efter. KANDIS er absolut topnavn i øjeblikket, når man taler om dansktopmusik herhjemme med et rekordstort pladesalg på samtlige af deres titler - hvor de har modtaget guldplader for samtlige og adskillige platin plader for det enorme store pladesalg. KANDIS oplever også i disse år en fantastisk popularitet på totalt udsolgte koncerter overalt, hvor de kommer på deres uendelige turné.

 

Men selv om både Far og Søn - Bjørn og Johnny hver for sig har travlt med deres respektive orkestre er der også tid til et supergodt musikalsk samarbejde mellem far & søn. Det startede for sjov midt i 90’erne, - hvor de begge gik med tanken om at udgive et fælles CD-album - det blev så til en kanonplade med titlen "KUN FOR SJOV", som de modtog en flot guldplade for, med et salg på over 25.000 enheder. Samtidig blev det også starten på et samarbejde hvor de to populære dansktopdrenge tager ud og underholder som solister overalt i det danske land til de forskellige byfester, messer og lign. - med masser af festlig underholdning og ikke mindst masser af gode hits fra BJØRN & JOHNNY.

Far og Søn - Bjørn og Johnny har i den grad taget publikum med storm - for overalt hvor de optræder er der totalt udsolgt med et rekordstort publikumsbesøg gang efter gang, så derfor bliver der ofte sendt bud efter de to gæve vestjyder, som er ude at optræde sammen over 100 gange om året.

Den store succes med det første album "Kun for sjov" - blev i 1997 fulgt op af endnu et album "Gode Ben". Og gode ben er netop hvad Bjørn & Johnny har - også i publikums smag - for dette album blev en kæmpesucces og en suveræn nr. l på Danmarks Radios DANSK-TOPPEN 1997 - listen over årets populæreste sange. En utrolig flot præstation af BJØRN & JOHNNY, som helt klart vidner om deres enorme popularitet. Så glæd dig til at møde Danmarks populæreste solistpar:

Dørene åbnes kl. 13.00.  Ring og bestil NU på tlf. 51212607 eller skriv en e-mail til info@lilledallas.dk

      Se video af FAR & SØN her...


IMG_6391_edited.jpg
bottom of page