top of page
James_Rasmussen_trio.jpg

Lille Dallas er stolte af at kunne præsenterer den originale vokal fra Four Jacks

James Rasmussen med sin trio
Mere autentisk musikoplevelse fås ikke....
Kom og hør de gamle kendte melodier, som vi alle kender fra en svunden tid....

 

Dansktop Søndag inkl. stort kaffe/ kagebord d. 27. okt. kl. 14.00

James Rasmussen Trio.
Four Jacks & John Mogensen

Mere end tyve år er det blevet til, siden James startede med at underholde, med Four Jacks og John Mogensen sange.
Kom og oplev en musikalsk stjerne-dag, i selskab med James Rasmussen Trio. James var en fjerdedel af den hæderkronede sang kvartet Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog. James afløste Otto Brandenburg i 1958.
James Rasmussen Trio underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter, fra hans tid i legendariske Four Jacks.
Her er en enestående mulighed, for at høre og se den ægte vare, synge bl.a. Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.
James Rasmussen Trio er: James Rasmussen Vokal og guitar, Søren Engel, Bas og vokal, samt Jimmi Koldenborg, Trommer og vokal.
Søren Engel, er kendt fra bl.a. Delta Cross Blues band, og Jimmi Koldenborg, Kendt fra Fede Finn og Funnyboys.

En helt forrygende eftermiddag, hvor stemingen bliver i top - en dag man sent glemmer.

Koncert inkl. stort kaffe/kagebord med fri kaffe & te - kun 250,- kr.

BILLETTER KØBES PÅ TLF. 51212607 - BEGRÆNSET ANTAL

KOM HELT TÆT PÅ MUSIKKEN

James Rasmussen, sang og guitar. Jeg var selv en del af Vokal gruppen ” Four Jacks ” hvor også John Mogensen, Bent Werther, og Poul Rudiander deltog.
Jeg afløste Otto Brandenburg i 1958, og jeg sang sammen med de 3 andre herrer i 5 år. I 1963 opløstes vi, udtaler James Rasmussen

I dag består min trio udover jeg selv, også af Søren Engel, bas og kor.
Søren er kendt fra mange sammenhænge bl. a. Delta Cross Blues Band, og det populære John Mogensen show, ” Så længe jeg lever “.


Jimmi Koldenborg, som

Vi spiller musik, som er meget populært. Vi repræsenterer et godt stykke kultur, som er brændt ind i mange menneskers bevidsthed – og lige meget hvor i landet vi kommer, giver musikken genklang.

Vi har alle de sange med, som ” Four Jacks ” i sin tid havde så stor succes med. Det er sange som – Oh marie a ve hjem te dig – Mandalay – Tom Dooley – Op til Alaska – Personality etc. Udover det spiller vi også en del af John Mogensens populære sange.
James Rasmussen

IMG_6391_edited.jpg
bottom of page